NH.2023.100 (2)

Ervaringen

De Noordhoek; een school met sfeer en met aandacht voor het individu. Voor zowel de leerlingen als de docenten. Een school waar leren leuk is, omdat de schoolboeken de praktijk ondersteunen.

Joanne den Tuinder, oud-stagiair

Ik denk en kijk erg positief terug op mijn tijd op De Noordhoek. De Noordhoek heeft mij geholpen aan een vervolgopleiding en een baan.

Sander van den Heuvel, oud leerling

Aan De Noordhoek heb ik een leuke ervaring en een goed gevoel overgehouden. Door stage te lopen, kreeg ik veel ervaringen. Ik wilde met kinderen gaan werken en mocht dit ontdekken.
Ik heb op eerst de vooropleiding Entree richting niveau 2 gedaan. De Noordhoek heeft mij op gang geholpen om door te gaan naar mijn doel. Na De Noordhoek heb ik niveau 2 (Helpende Zorg en Welzijn) gedaan en daarna nog niveau 3 (Pedagogisch Medewerker Kinderopvang). Nu werk ik binnen de Buitenschoolse en Voorschoolse Opvang.

Iris Kemp, oud leerling

Als ouder wil je het allerbeste voor je kind, zoals o.a. de allerbeste schoolkeuze maken. Onze zoon zit nu in het 4e leerjaar van De Noordhoek waar hij de ruimte heeft gekregen om zijn talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen voor zijn toekomst. Waar keuzes maken soms moeilijk was voor onze zoon, hebben we met elkaar deze keuzes gemaakt. De Noordhoek is een fijne school met deskundige en zeer betrokken leerkrachten. Normen en waarden staan hoog in het vaandel. Onze zoon gaat met veel plezier naar school en wij zijn blij met deze keuze.

Inge de Bok, ouder leerling klas 4

Als bedrijf ervaren wij het maatschappelijk belang om jongeren een leerkans te bieden binnen het arbeidsproces. Inmiddels hebben we meerdere ervaringen met stagiaires van De Noordhoek. Het is zéér prettig samenwerken met de stagedocenten. Zij komen met regelmaat langs en begeleiden de leerling met grote bevlogenheid. Ook als het stagetraject moeilijker verloopt, zijn de stagedocenten snel bereikbaar en hulpvaardig. Het is bijzonder om de succeservaringen van de leerling te zien. Maar ook als het proces moeilijk verloopt en er moeilijke keuzes gemaakt moeten worden, wordt dat in goed overleg gedaan.

Dhr. van Vuren, Aantjes Machinery Goudriaan
Aanmelden