Samenwerking met de Voedselbank

woensdag 6 april 2022

Onze leerlingen volgen het project 'Leren voor het leven' zij brengen aan meerdere organisaties in Gorinchem een bezoek. Organisaties die wat betekende voor de Gemeente Gorinchem daarom komen zij ook langs bij de Voedselbank Gorinchem.

Vanaf september zijn er verschillende groepen leerlingen bij de Voedselbank Gorinchem geweest. Ze kregen een rondleiding door de locatie en zien hierdoor het reilen en zeilen bij de Voedselbank.

Om de voedselbank hiervoor te bedanken maken de leerlingen tijdens de horeca lessen verschillende lekkere dingen om te verkopen. In december waren dit speculaas taartjes, nu zijn dat bonbons en chocolade eitjes. De opbrengst van alles wat is verkocht, wordt besteed om producten te kopen voor de Voedselbank.

Nu was het de beurt aan de Voedselbank om eens bij onze leerlingen te komen kijken...

Twee enthousiaste leerlingen lieten zien hoe bonbons en chocolade eieren worden gemaakt. en secure klus waarvoor je ook wel geduld moet hebben, al was dat voor onze leerlingen geen probleem.

Wij delen graag de foto's van deze ochtend. Zo kan iedereen het mooie (en vooral lekkere) eindresultaat zien!

Hieronder nog een leuk berichtje van de Voedselbank aan ons:

Super tof dat wij de uitnodiging kregen om een kijkje te nemen op jullie school en werden mee genomen in dit proces, wat een enthousiasme van de docenten en leerlingen. Bedankt dat jullie je zo inzetten!

Naar overzicht
Aanmelden